Contractbeheer, maar dan makkelijk

Het valt niet mee om al je contracten goed in de gaten te houden. Verschillende looptijden, opzegtermijnen en voorwaarden vragen continu je aandacht. Te laat handelen kan je veel geld kosten. NoticeMe helpt je daarmee. Voer gewoon jouw contracten online in, zodat je altijd op tijd een melding ontvangt. Zo maken we contractbeheer makkelijk voor ondernemers.

Handig overzicht van je contracten

Je voegt heel eenvoudig alle contracten van je bedrijf toe en kunt de ingevoerde contracten net zo makkelijk wijzigen. Dankzij het overzicht is contractbeheer een fluitje van een cent. De belangrijkste gegevens per contract worden direct weergegeven. Klik op een contract voor alle detailgegevens.

Al je contractdocumenten online verzameld

Documenten toevoegen in NoticeMe is heel simpel. Daardoor heb je alle officiële contractdocumenten bij elkaar op ons online platform. Handig! Je kunt ook collega’s uitnodigen om samen te werken in NoticeMe en de contracten te beoordelen.

Meldingen wanneer contracten aflopen

Het grote voordeel van online contractbeheer via NoticeMe is dat je meldingen krijgt van contracten die bijna afgelopen zijn. Per product of dienst kun je zelf een termijn instellen. Zo heb je nog even de tijd om te overwegen of je dit contract onder deze voorwaarden wel wilt voortzetten. Voor de opzegtermijn ontvang je wederom een melding. Vervolgens kun je contact opnemen met je leverancier voor opzegging of verlenging. Vergeet niet het nieuwe contract toe te voegen aan NoticeMe!

Hulp nodig bij contractbeheer?

Over sommige beslissingen wil je liever even overleggen voor je tot actie overgaat. Mocht een actief contract aflopen, dan kun je daarom ook ons vragen om mee te denken. Wij denken met je mee over de te nemen acties. Je staat er dus nooit alleen voor als het om contractbeheer gaat.