NoticeMe: ontstaan uit
eigen frustratie

Je kent het wel: eigenlijk wil je van een leverancier af, maar je wist niet dat je contract afliep en dus zit je weer aan ze vast. Enorm frustrerend. Zeker omdat je als ondernemer al genoeg dingen aan je hoofd hebt om over na te denken. Dat vonden wij ook en daarom besloten we er iets aan te doen. Ons doel was een online platform ontwikkelen dat ondernemers eenvoudig inzicht biedt in hun contracten. En zo ontstond NoticeMe!

Onze oprichter: Joanneke van Veen

NoticeMe is bedacht en ontwikkeld door Joanneke van Veen van Cherry! Zij houdt zich al geruime tijd bezig met het optimaliseren van processen en het herstructureren van bedrijven. Het idee van NoticeMe is hier ontstaan. In de praktijk heeft zij veelvuldig ervaren dat veel bedrijven kansen laten liggen op het gebied van contractbeheer. Sterker nog: het is vaak een reden voor achterblijvende resultaten. Na een intensieve reorganisatie besloot ze om op grotere schaal bedrijven te gaan helpen met deze zaken. Ze heeft een team experts om zich heen verzameld en NoticeMe is het resultaat van die samenwerking.

Voor en door ondernemers

In de aanloopfase naar de lancering van NoticeMe hebben we veel ondernemers gesproken. We hebben ze gevraagd of ze klant zouden willen worden of een vorm van samenwerking zien zitten. Of liever nog: mee willen denken over NoticeMe.

Ondernemers en medewerkers die te maken hebben met leveranciers en inkoop zagen het op grote schaal zitten. Deze bedrijven mét een hoop contracten zeiden: ik word hierbij klant en hier heb je geld om het product verder te ontwikkelen. Dat is de manier hoe we ook in de toekomst willen blijven werken. Voor en door ondernemers.

Goede voorbeelden hiervan: NoticeMe is partner van TheNetworKing en is een partnership aangegaan met Buitengewone Accountants.